НОВИНИ

Лионел Скалони: Знаем, че отборът ще направи всичко възможно

Борил Гочев
от Борил Гочев
20:22, 08.12.2022
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
лионел скалони знаем отборът направи всичко възможно
Слушай новината

Селекционерът на националния отбор на Аржентина Лионел Скалони заяви, че е убеден, че неговият отбор ще направи всичко възможно, за да спечели срещу Нидерландия в утрешния четвъртфинал на световното първенство в Катар.

По време на своята пресконференция Скалони коментира още и слуховете около състоянието на Анхел Ди Мария и Родриго де Пол, след като първият пропусна осминафинала срещу Австралия заради травма, а за другия се появиха информации, че има мускулен проблем.

"По принцип те се чувстват добре и ще видим на тренировката днес какъв да бъде съставът. Вчера тренирахме при закрити врати и не знам откъде идват тези информации. Но отборът е на първо място и тези, които ще излязат на терена, ще бъдат напълно готови. Знаем, че отборът ще направи всичко възможно, както и в предишните мачове. Понякога играем много добре, понякога - не толкова добре, ни винаги сме ние и феновете оценяват това. Знаем, че ще дадем всичко, знаем, че футболът може да бъде красив, но и жесток", заяви Скалони.

Аржентинският наставник разкри и дали в тима са обърнали по-специално внимание на изпълнението на дузпи предвид факта, че последния сблъсък между "гаучосите" и Нидерландия бе решен именно след изстрели от бялата точка на полуфиналите на Мондиала в Бразилия през 2014 година.

"Винаги изпълняваме дузпи преди и след мачовете, но винаги става въпрос за късмет, стигне ли се дотам. Надявам се да няма дузпи, а мачът да свърши преди това", сподели Лионел Скалони.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
След рядката операция: Среща с екипа, отстранил голям тумор от сърцето на мъж
След рядката операция: Среща с екипа, отстранил голям тумор от сърцето на мъж
Пред БНТ: Какво мислят нидерландците за отказа България да влезе в Шенген
Пред БНТ: Какво мислят нидерландците за отказа България да влезе в Шенген