НОВИНИ

Локомотив (Пловдив) получава сребърните медали в сряда

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:29, 25.05.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Български футбол
локомотив пловдив получава сребърните медали сряда
Снимка: www.lokomotivplovdiv.com
Слушай новината

Локомотив (Пловдив) изпълни голямата си цел през сезон 2020/21 в efbet Лига, като стана вицешампион на България по футбол!

Това е второ подобно постижение на "черно-белите" в 95-годишната история на клуба, като първият подобен случай бе през далечната 1973 година.

Кръг преди края на сезона футболистите на треньора Александър Тунчев са недостижими на второто място с актив от 60 точки, с 4 пункта повече от основния им конкурент ЦСКА-София, който завърши кампанията с 56 точки.

В последния си, вече протоколен, мач за сезона, Локомотив (Пд) гостува на Арда (Кърджали) в сряда от 20 ч. на "Арена Арда". След последния съдийски сигнал на главния рефер Георги Давидов "смърфовете" ще наградени със сребърните отличия.

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) ще изиграе последната си среща от сезон 20/21 в сряда (26.05). Съперник ще е Арда от 20:00ч. на “Арена Арда” в Кърджали. Главен съдия ще бъде Георги Давидов.

Награждаването на вицешампионите от Локомотив със сребърните медали ще се състои след срещата!

Билетите за феновете на “черно-белите” ще са на цена от 5 лева. Пропуските са вече в продажба в мрежата на Eventim (бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно”, билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата). Билети ще се продават и в деня на мача на касата пред сектора за гости.

Призоваваме всички зрители да спазват актуалните противоепидемични мерки – физическа дистанция от 1,5 метра и носене на маска. Вземете личните си карти, те ще бъдат поискани при влизане на стадиона", се пише в официалния сайт на Локо (Пд).

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Антоанета Стефанова с поражение в Гибралтар
Антоанета Стефанова с поражение в Гибралтар
Кой е Ролан Гарос? Героят, който никога не е бил тенисист
Кой е Ролан Гарос? Героят, който никога не е бил тенисист