НОВИНИ

Лудогорец може да спечели десетата още тази вечер

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:19, 04.05.2021
Чете се за: 00:37 мин.
Български футбол
лудогорец спечели десетата вечер

Лудогорец посреща отбора на Берое в мач от 27-ми кръг на еfbet Лига. Срещата ще се играе на тази вечер от 19:45 часа на "Хювефарма Арена" в Разград и ще бъде ръководена от Драгомир Драганов.

"Орлите" са на върха във временното класиране с актив от 64 точки, като в последните си 5 мача от първенството разградчани записаха 5 победи. Отборът на Берое заема временно шесто място в класирането с 37 точки и в последните 5 кръга има равенство и 4 загуби.

Ако Лудогорец спечели днешната среща, то тимът ще стане шампион на България за рекорден десети пореден път, подобрявайки постижението на ЦСКА от девет поредни титли от средата на миналия век.

До този момент Лудогорец се е изправял 5 пъти срещу отбора на Берое в първенството. Във всички 5 срещи помежду им разградчани са се поздравили с победата. Общата голова разлика в тези мачове е 15:5 в полза на шампионите.

Лудогорец и Берое са се срещали и в мачове за Купата на България. През годните двата отбора са излизали 6 пъти един срещу друг. 5 от срещите са били в осминафинална фаза и един мач от 1/16-финалите на турнира. Четири от срещите са завършили с победа за Лудогорец, а в останалите две "орлите" имат загуба и равенство.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рекордна пратка ваксини - 273 780 дози на "Пфайзер" - посрещна я Борисов (ОБЗОР)
Рекордна пратка ваксини - 273 780 дози на "Пфайзер" - посрещна я Борисов (ОБЗОР)
Вики Томова започва в основната схема в Сен Мало днес
Вики Томова започва в основната схема в Сен Мало днес