НОВИНИ

Любослав Пенев: Ние винаги играем за победа

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:21, 12.05.2021
Чете се за: 00:56 мин.
Футбол
любослав пенев винаги играем победа

Старши-треньорът на ЦСКА София говори на пресконференцията преди срещата на "червените" срещу Лудогорец, която предстои да се изиграе тази вечер.

Двубоят на стадион "Българска армия" започва в 19.30 часа, а "армейците" ще имат шанс при победа да излязат на 2-то място във временното подреждане.

"Нямаме кадрови проблеми, тренираме всички, има един-двама ударени. Ще завършим първенството както подобава. Винаги се целим в победа. Аз отговарям за моя отбор, който е ЦСКА, ние ще бъдем пределно мотивирани и ще изиграем много сериозно мача"

Пенев се върна и към отменения двубой с ЦСКА 1948, като коментира ситуацията така: "Отборът е много добре подготвен и винаги ще бъдем готови под мое ръководство. Аз исках да се играе мачът, отборът беше подготвен, на лагер. Получи се, че не се състоя мачът, не искам да коментирам повече, има си някакви причини и мотиви. Мислим за следващия мач, за купата".

Специалистът допълни и, че в отбора не са насочили единствено вниманието си към предстоящия финал за Купата срещу Арда.

"Ние винаги ще играем за победа, независимо в кой отбор съм. Много е важно да тренираш добре, за да играеш добре. Ако прави нещо много добре на тренировките, ще го правиш още по-добре в мача. Купата е там, не я забравяме, ще положим максимални усилия, но искаме да се представим по най-добрия начин във всички мачове".

За съжаление наставникът не подмина и кончината на легендарния защитник на ЦСКА и българския национален отбор Георги Димитров-Джеки. "Светла му памет, знам, че беше болен последната година и половина. Не можа да се справи. Ние бяхме и колеги, и приятели. Рано или късно всички поемаме по този път, не си мислете, че сме безсмъртни".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Силно земетресение разлюля Гърция
Силно земетресение разлюля Гърция
Тежко остава състоянието на Владимир Каролев
Тежко остава състоянието на Владимир Каролев