НОВИНИ

Мъри Стоилов: Образцова победа

мъри стоилов образцова победа
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:23, 04.12.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа задоволство от играта на "сините" срещу Ботев (Пловдив).

На стадион "Георги Аспарухов" в столицата 26-кратните шампиони надиграха "канарчетата" с 2:0 и заеха шестото място в класирането.

"Доволен съм и от победата, и от играта. Може би най-доброто ни първо полувреме през този сезон. Имахме леки проблеми в началото на втората част, но след това заиграхме в добър стил. Мисля, че победата е заслужена за нашия отбор. Можем да я оприличим като образцова. Отнемахме топката и играехме бързо. За да може да се каже, че е еталон, трябваше да вкараме още 1-2 гола, за да затвърдим добрата игра. Ботев е сериозен отбор. Искахме да сме близо до тях, да им отнемаме топката, да блокираме тяхната комбинативност и се справихме, за което поздравявам момчетата", коментира наставникът на Левски.

"Днес подобрихме това, което ни липсваше в предишните мачове. Атакуващите футболисти се представиха добре в защита и участваха дейно в играта в защита и затова съм доволен от тях. Нормално е да търсим победа срещу по-сериозните противници, особено на "Герена". Ние сме Левски и тук не трябва да се страхуваме от никой. Сега трябва да подобряваме игровия си стил и облик", завърши Станимир Стоилов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Милан оглави Серия "А" след домакинска победа над последния в класирането
Милан оглави Серия "А" след домакинска победа над последния в класирането
За първи път реализираха донорски операции в болницата в Панагюрище
За първи път реализираха донорски операции в болницата в Панагюрище