НОВИНИ

Мъри Стоилов се завръща в Левски, но при едно условие

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:43, 27.05.2021
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
мъри стоилов завръща левски едно условие
Слушай новината

От февруари 2020 г. насам Левски изживява най-трудния си период в своята 107-годишна история.

Многомилионните задължения, финансовата нестабилност, слабата селекция и незадоволителните резултати измъчиха до краен предел верните до смърт привърженици на "синия" клуб, които ежедневно се молят черните облаци над стадион "Георги Аспарухов" да отминат.

Молитвите им бяха чути навръх 24 май, когато собственикът на Левски Наско Сираков заяви, че в близките дни 26-кратните шампиони ще имат нов благодетел в лицето на много сериозен чуждестранен инвеститор. Пред стотици привърженици на тима Сираков заяви, че клубът ще бъде финансово обезпечен, ще се построи нов стадион и ще се привлече добър треньор.

Сред "сините" фенове веднага се заговори за завръщането на техния любимец Станимир Стоилов начело на тима.

Според информация на "Мач Телеграф" сегашният собственик на Левски вече е говорил със Стоилов, който изявил желание да се завърне на "Герена", но при едно условие - да работи само със Сираков, който ще стане президент на клуба и ще помага в спортно-технически аспект.

Най-успешният треньор на Левски от началото на 21 век е пожелал Сираков да го увери, че обещанията за изграждането на нов стадион наистина ще бъдат материализирани.

По време на първия си престой в Левски Стоилов бе инициатор на редица подобрения на клубната база на "сините". Тогава бе разширена съблекалнята на тима, бе подменено тревното покритие на стадиона и бе инсталирано и отопление на терена.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ресторантьорите възразяват срещу спирането на програмите за подкрепа
Ресторантьорите възразяват срещу спирането на програмите за подкрепа
Президентът Радев подари на папата икона домашен триптих от Тревненската школа
Президентът Радев подари на папата икона домашен триптих от Тревненската школа