НОВИНИ

Мария Кривошийска: Всичко в Марица е на високо ниво (ВИДЕО)

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:56, 03.11.2022
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
мария кривошийска всичко марица високо ниво видео
Слушай новината

Новото попълнение на волейболния шампион за жени Марица Пловдив Мария Кривошийска даде интервю пред клубния сайт.

Центърът на пловдивчанки се присъедини към тим през това лято преотстъпена от отбора на Казанлък Волей и сподели, че се чувства много добре в новия си клуб.

Кривошийска заяви още, че е готова за предизвикателството да дебютира с Марица в групите на Шампионската лига, където родният тим ще срещне полския Азоти Хемик, турския Еджзаджъбашъ ВитрА Истанбул и румънския КСМ Търговище.

"Чувствам се доста добре в Марица. Всичко е на топ ниво в клуба. Винаги излизам с нагласата за победа в срещите. Тази година ще дебютирам в Шампионска лига, противниците са доста сериозни, но мисля, че с повече концентрация и повече хъс за победа можем да постигнем доста изненади", сподели състезателката на пловдивчанки.

21-годишната волейболистка разкри още очакванията си за новия сезон в женското волейболно първенство и сподели, че се надява отново да попадне в плановете на националния селекционер Лоренцо Мичели.

"Отборите в НВЛ не са за подценяване, защото срещу Марица винаги излизат за победа и всеки иска да се докаже. Ние трябва да сме силни, да покажем характер и да не дадем на никой да ни повали по никакъв начин. Надявам се да получавам още повиквателни за националния отбор, защото за мен е гордост да играя за България. Най-важното за новия сезон е да сме живи и здрави. Сезонът да премине без контузии и да продължаваме по същия дух само с победи", завърши Мария Кривошийска.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
През дупка в стената обраха обменно бюро в Хасково
През дупка в стената обраха обменно бюро в Хасково
Овладян е пожарът над Карлово
Овладян е пожарът над Карлово