НОВИНИ

Маурицио Сари е все по-близо до Рома

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:44, 02.04.2021
Чете се за: 00:35 мин.
Футбол
маурицио сари все близо рома

Маурицио Сари е все по-вероятно да поеме "римските вълци" от лятото, тъй като от ръководството на клуба са взели решение да се разделят с настоящият треньор Пауло Фонсека, твърди "Calciomercato".

Сари все още има договор с Ювентус до 2023 година, но той може да бъде прекратен след края на сезона при изплащане на 2,5 милиона евро.

Според информациите, агентът на бившия наставник на Наполи и Челси Фали Рамадани вече на два пъти е имал срещи с шефовете на Рома Тиаго Пинто и Дан и Райън Фридкин.

Смята се, че Сари е заинтригуван от предложението да поеме Рома, заставайки начело на новия им проект. Припомняме ви, че след раздялата му с Ювентус, Маурицио отхвърли три предложения на Фиорентина, както и на два клуба от чужбина.

Сред спряганите имена за нов наставник на "виненочервените" е и това на Масимилиано Алегри. Бившият треньор на Милан и Ювентус обаче има желание да изчака до края на настоящия сезон преди да даде окончателен отговор, а това не устройва ръководството на римляните, които искат отсега да имат яснота по този въпрос.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отварят пътя за Рилския манастир
Отварят пътя за Рилския манастир
Раул Албентоса ще играе в Румъния
Раул Албентоса ще играе в Румъния