НОВИНИ

Маурицио Сари прекрати отношенията си с Ювентус

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:26, 30.10.2020
Чете се за: 00:35 мин.
Футбол
маурицио сари прекрати отношенията ювентус

Бившият треньор на италианския футболен шампион Ювентус, Маурицио Сари най-накрая е постигнал договорка с ръководството на "бианконерите" за условията, при които ще прекрати договорните си взаимотношения с клуба.

Сари беше уволнен от "Старата госпожа" през лятото, но въпреки това продължи да се води на работа при торинци, тъй като договорът му не бе официално прекратен.

Причината за това забавяне е твърде голямата неустойка, която бившия наставник на Наполи и Челси и неговия екип поискаха - 20 милиона евро.

Изглежда обаче двете страни най-накрая са достигнали до компромисен вариант и вече са прекратили отношенията помежду си, твърди "TMW".

Това е добре и за двете страни, тъй като към Сари имаше интерес от страна на Фиорентина, но той нямаше как да поеме "виолетовите", докато все още имаше договорни отношения с Ювентус.

Сега вече Сари е свободен да си търси нов клуб. Вариантът Фиорентина все още е наличен, но "виолетовите" подобриха резултатите си напоследък, така че за момента изглежда, че Бепе Якини ще остане на поста си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Де Хеа е най-скъпоплатеният вратар в Англия
Де Хеа е най-скъпоплатеният вратар в Англия
В Италия: "ЦСКА-София спря грозна Рома"
В Италия: "ЦСКА-София спря грозна Рома"