НОВИНИ

Мая Манолова: Браво на Слави, приветстваме решението

манолова слави негово решението връщане мандата
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
19:00, 15.07.2021 (обновена)
6056
Чете се за: 02:05 мин.
У нас
Слушай новината

Браво на Слави и "Има такъв народ"! Приветстваме решението на Слави Трифонов да предложи друг състав на кабинет. Това пише във Фейсбук Мая Манолова.

"Това е стъпка в правилната посока към постигане на консенсус на партиите на промяната за общи действия. Борисов да не бърза да потрива доволно ръце. Усилията за устойчива промяна на модела изискват именно намирането на съгласие, прозрачност и гаранции за реформи. Това са повишаване на доходите, преизчисляване на пенсиите, незабавна подкрепа на малките и средни фирми след пандемията, помощ за хората с увреждания, децата и семействата, съдебна реформа и ревизия на управлението на Борисов.

Сигурна съм, че готови за такива решителни реформи хора ИТН може да посочи до дни в един силен отбор. Прозрачно. С дневен ред какъвто хората очакват. И с персонален състав приемлив за широката общественост. Браво, Слави! Днес не беше добър ден за Борисов", допълва Манолова.

Темата коментира и Арман Бабикян:

"В политиката няма обида, но е нормално човек, след като някой очаква подкрепата му, да знае за какво, а не да си купува котка в чувал. А ние не чухме за какво. Освен че някои има повече депутати от друг. Те болшевиките така управляваха, защото имаха повече от някой друг. Мисля, че не е това принципът и аз съм убеден, че г-н Трифонов е сигурен, че не това е принципът. Принципът е да се уважава мнението на тези, от които иска подкрепа. А подкрепата е за политика. Ние сме там да свършим работа за хората, а не да се харесваме, обиждаме или обичаме", заяви Бабикян.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕК: България не е изпълнила изискването за отчетност на главния прокурор
ЕК: България не е изпълнила изискването за отчетност на главния прокурор
Самолет кацна аварийно на летище Бургас
Самолет кацна аварийно на летище Бургас