НОВИНИ

Мая Манолова: Героите ни дават пример как човек може да се бори за България

мая манолова героите дават пример човек бори българия
bnt avatar logo
от БНТ
15:38, 21.08.2021
Чете се за: 01:27 мин.
У нас
Слушай новината

Всеки трябва да прояви отговорност пред България и пред българския народ. Ако повече мислим за хората, решенията ни ще са по-добри. Най-добрият начин политиците да знаят какво да правят е да чуят хората.

Това заяви днес председателят на парламентарната група "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова пред медиите на връх Шипка, където се честват 144 години от Шипченската епопея.

Днес най-важното е да склоним глави пред подвига на руските воини и български опълченци. Тук си даваме сметка, че патриотизмът трябва да се доказва всеки ден в битката срещу тиранията, за по-добро бъдеще на България, за просперитет, свобода, достоен живот, каза Манолова.

Героите ни дават пример как човек може да се бори за България. Нямаме право да сме страхливи и да превиваме гръб. Това е зареждащото място, което дава правилната посока, заяви още тя.

На върха Манолова поздрави и президента Радев с годишнината от Шипченската епопея. Тя положи венец на паметника на загиналите герои от името на парламентарната група на "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Макс Алегри увери, че Роналдо остава в Ювентус
Макс Алегри увери, че Роналдо остава в Ювентус
Велико Търново учреди 15 стипендии за студенти по медицина
Велико Търново учреди 15 стипендии за студенти по медицина