НОВИНИ

Мелания Тръмп ще разкаже историята си в книга

мелания тръмп разкаже историята книга
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
16:17, 25.07.2024
Чете се за: 02:55 мин.
Още
Слушай новината

Бившата първа дама Мелания Тръмп ще издаде тази есен книга, озаглавена "Мелания", и описана от екипа ѝ като "въздействаща и вдъхновяваща история на жена, която сама е проправила пътя си, преодоляла е изпитанията и е достигнала личностно съвършенство", предава АП.

Книгата "Мелания" ще бъде публикувана от издателството "Скайхорс пъблишинг". Бившата първа дама "кани читателите в нейния свят, предлагайки портрет отблизо на жена, която живее необикновен живот", пише в резюмето на книгата. "В "Мелания" са включени лични истории и семейни снимки, които до момента не са показвани".

Книгата ще се появи в два варианта: изцяло цветно колекционерско издание от 256 страници на цена от 150 долара, всяка бройка от което е подписана от авторката, както и мемоарно издание от 304 страници, в което са включени 48 страници със снимки, които никога преди това не са публикувани. Цената на книгата е 40 долара, а подписаните копия ще са с цена от 75 долара.

Мелания Тръмп, третата съпруга на Доналд Тръмп, е енигматична фигура, откакто съпругът ѝ обяви, че ще се кандидатира за президент през 2016 г. Тя се стремеше да запази личния си живот извън светлината на прожекторите, дори докато беше първа дама, като се съсредоточаваше върху отглеждането на сина им Барън и популяризирането на инициативата си "Бъди най-добрият" в подкрепа на "социалното, емоционалното и физическото здраве на децата".

Снимки: БТА

За разлика от други бивши президенти и първи дами, Доналд и Мелания Тръмп не са публикували книги от периода след престоя си в Белия дом чрез известните нюйоркски издания. Доналд Тръмп публикува няколко книги преди президентството си и за тях работеше с издателства като "Рандъм хаус" и "Саймън енд Шустър", но след това много от тях започнаха да го избягват заради щурма срещу Капитолия на 6 януари 2021 г.

Той публикува и две книги след напускането на Вашингтон - една със снимки в чест на престоя му в Белия дом и една подборка с писма от световни лидери и известни личности. И двете бяха публикувани от "Уининг тийм пъблишинг", създадено съвместно от Доналд Тръмп-младши и бившия член на екипа от кампанията на Тръмп - Серджо Гор.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сестри Стоеви и Калояна Налбантова с първа тренировка преди началото на Игрите в Париж
Сестри Стоеви и Калояна Налбантова с първа тренировка преди началото на Игрите в Париж