НОВИНИ

Михайлов за Инфантино: Винаги е удоволствие да срещнеш стар приятел

михайлов инфантино винаги удоволствие срещнеш стар приятел
Снимка: БФС
bnt avatar logo
от БНТ
16:31, 31.03.2022
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, сподели в социалните мрежи преживяванията си от взетото участие в 72-ия конгрес на ФИФА.

На събитието в катарската столица Доха бяха представени активностите на световната централа за 2021 година, консолидираните финансови отчети за миналата година и бюджетът на ФИФА за 2023 година.

Конгресът на ФИФА предшества жребия за световното първенство по футбол в Катар, който ще се състои утре, 1 април, от 19.00 часа и ще бъде излъчен на живо по БНТ 3 и онлайн на www.bntnews.bg/sport.

Михайлов сподели, че за него винаги е удоволствие да срещне президента на ФИФА Джани Инфантино, който определи като стар приятел. Той допълни, че отношенията им датират от дълги години, много преди да Инфантино да поеме най-високата ръководната роля в световния футбол, калени са през цялото това време и са повече от уважителни.

"Винаги е удоволствие да срещнеш стар приятел!

Отношенията ни с Джани Инфантино датират от дълги години, много преди да поеме най-високата ръководната роля в световния футбол, калени са през цялото това време, и - смея да твърдя - са повече от уважителни.

На Конгреса в Доха искрено си пожелахме взаимен успех - като президенти на ФИФА и на БФС, и споделихме увереност в доброто бъдеще на любимата ни игра както на локално, така и на световно ниво!", написа Борислав Михайлов във Фейсбук.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Белият дом: Путин е подведен от съветниците си за хода на войната
Белият дом: Путин е подведен от съветниците си за хода на войната
Петков коментира данните от преброяването в Северна Македония
Петков коментира данните от преброяването в Северна Македония