НОВИНИ

Микел Артета: Крайният резултат е неприятен

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:38, 09.04.2021
Чете се за: 00:45 мин.
Футбол
микел артета крайният резултат неприятен

Испанският наставник на Арсенал коментира равенството 1:1 със Славия (Прага) в първия мач между двата отбора от 1/4 финалите на турнира Лига Европа.

Артета очаквано беше леко разочарован от изравнителното попадение в края на срещата, споделяйки, че това остава леко неприятен привкус у неговите момчета.

Мениджърът на "артилеристите" допълни, че неговия тим е контролирал срещата, но многото пропуски са се оказали фатални в края.

„Контролирахме мача, отбелязахме гол, но също така направихме и големи пропуски. На няколко пъти пращахме топката в зони, в които не трябваше, а накрая се прибрахме и се стигна до онзи корнер. Съперникът прати много хора в наказателното поле и тогава всичко може да се случи. Но това промени изцяло настроението ни след мача.

Артета все пак отдаде значимото и на тима на Славия Прага, определяйки го като много силен опонент, но накрая сподели, че Арсенал ще отиде в Прага за победа.

"Славия е много силен опонент. Те вече победиха някои силни отбори и показаха, че срещу тях се играе трудно. Често ни поставяха в ситуации един на един, в които трудно се справяхме. Когато успявахме, стигахме и до добри положения. Неприятен е основно крайният резултат. Той оставя неприятен вкус. Ще трябва задължително да спечелим реванша след седмица. Настроени сме за победа. Вече сме го правили преди и ще трябва да го направим пак“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Уембли ще бъде запълнен на 25% по време на Евро 2020
Уембли ще бъде запълнен на 25% по време на Евро 2020
Шоу на Мартин Минчев прати Локомотив (Пловдив) пред ЦСКА
Шоу на Мартин Минчев прати Локомотив (Пловдив) пред ЦСКА