НОВИНИ

Милена Тодорова за БНТ: Надявам се на още по-добри резултати през този сезон

милена тодорова бнт надявам добри резултати сезон
bnt avatar logo
от БНТ
15:16, 14.11.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Младата българска надежда в дамския биатлон Милена Тодорова се надява олимпийският сезон да и донесе още по-добри резултати в сравнение с предишния, в който тя загатна за сериозния си потенциал.

По-малко от две седмици преди първия старт за Световната купа, Милена сподели за предаването "Арена спорт", че се чувства добре и допълни, че отчита подобрение в стрелбата си.

"Чувствам се добре. Подготовката премина без заболявания и без контузии за мен. Отчитам, че имам подобрение в стрелбата. Надявам се това да се види и по време на сезона. Смених приклада в началото на годината, което също е важен показател и се надявам, че съм свършила добра работа с новия приклад по време на тренировките. Миналия сезон имах добри резултати и сега, когато подготовката е преминала добре, се надявам, че през този ще успея да ги подобря", коментира 23-годишната състезателка.

Младата биатлонистка говори и за връзката си с нейния колега Владимир Илиев и как неговото присъствие и се отразява положително в трудните моменти.

"Много положително ми действа присъствието на Владо. Много често се случва след лошо състезание да се разстроиш психически и е винаги хубаво да имаш човек до себе си. Той е и по-опитен от мен и винаги ми дава съвети, което ме кара да се чувствам по-уверена", коментира Милена Тодорова.

Автор: Мартин Гошев

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
С фалстарт започна изборната сутрин в секция в Пловдив - две машини блокираха
С фалстарт започна изборната сутрин в секция в Пловдив - две машини блокираха
Абсурден казус: Защо жена глътна разписката от машината и избяга?
Абсурден казус: Защо жена глътна разписката от машината и избяга?