НОВИНИ

Младенов: Няма по-красиво от победата, независимо как е постигната

младенов красиво победата независимо постигната
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
20:12, 01.03.2022
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изрази задоволство от постигната победа с 2:0 над Локомотив (Пловдив) в четвъртфиналите на турнира за Купата на България.

По този начин "армейците" се класираха за четвърти пореден полуфинал в надпреварата и продължават успешно да защитават националния трофей, който спечелиха миналата година.

Младенов е на мнение, че тимът категорично е надиграл противника си от Пловдив. Според него най-важна е самата победа, независимо как е постигната.

"Мисля, че надиграхме тотално по всички параграфи отбора на Локомотив. Доволен съм от всичко, което показахме на терена. Поздравявам отбора за поведението от първия до последния съдийски сигнал. Ние търсим победата с всички сили и възможности. Най-важна е победата, няма по-красиво от нея, независимо как е постигната", заяви наставникът на "червените".

Според последния треньор, извел ЦСКА до шампионската титла, съдиите прекалено много показват картони на футболистите на тима. Той твърди, че "червените" са най-"мекият" отбор в първенството.

"Прекалено много картони се показват на наши футболисти, а смея да твърдя, че ние сме най-мекия отбор. Алармирам за това откакто съм треньор на ЦСКА. Това е целта на злодеятелите", каза Младенов.

Стойчо Младенов сподели, че вижда само и единствено положителна промяна в тима след равенството с Локомотив (София).

"Това, че тръгнахме по лош начин не значи, че ЦСКА ще продължи по този начин да играе. Нека критиците да говорят каквото си искат, но аз виждам само положително в тима", заяви треньорът на ЦСКА.

Младенов заяви, че няма предпочитания за съперник в полуфиналите за Купата.

"Нямам предпочитания за следващ съперник за Купата. Който определи жребия, срещу него ще играем. Характерът на победител трябва да присъства във всеки един мач, това е нашата цел", завърши Стойчо Младенов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Поразена е телевизионната кула в Киев
Поразена е телевизионната кула в Киев
Турицов: Приближаваме се към трети пореден финал за Купата
Турицов: Приближаваме се към трети пореден финал за Купата