НОВИНИ

Моуриньо: До почивката Лудогорец не направи нищо

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:48, 06.11.2020
Чете се за: 00:41 мин.
Футбол
моуриньо почивката лудогорец направи нищо

Специалния смята, че лондончани са спечелили заслужено при гостуването си на Лудогорец в Лига Европа. Англичаните постигнаха успех с 3:1 в Разград в среща от третия кръг в група "J" на надпреварата .

Головете за "шпорите" реализираха Хари Кейн, Лукас Моура и Джовани Ло Селсо.

"Започнахме амбицирано, по съвсем различен начин в сравнение с предишното ни гостуване в Антверп. Опитахме да решим рано мача. Ударихме греда, вкарахме два гола и пропуснахме още няколко ситуации. През първото полувреме тотално доминирахме и не мога да си спомня нито една добра ситуация за съперника. Но при 2:0 нищо не беше решено."

"През второто полувреме имаше леко отпускане, но реакцията ни след гола за Лудогорец беше подобаваща. Бързо върнахме преднината от две попадения и това до голяма степен предреши нещата."

Целта ни беше да вземем трите точки и изпълнихме задачата си доста убедително. Но аз не се задоволявам с малкото. Има и някои неща, от които не съм доволен в този мач. Винаги очаквам максимума и изисквам, без значение кой е на терена. Все пак говорим за топ играчи, футболисти на Тотнъм от Висшата лига. Всички, които играят по-малко, трябва да се възползват от всяка възможност, от всяка минута, за да се докажат", допълни португалецът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пламна къща в махала "Предел" в Благоевград
Пламна къща в махала "Предел" в Благоевград
Посланикът на Р. Корея у нас: Имаме само 27 000 заразени от началото на пандемията
Посланикът на Р. Корея у нас: Имаме само 27 000 заразени от началото на пандемията