НОВИНИ

Националният вратар на Камерун претърпя ужасяващ автомобилен инцидент

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:33, 22.03.2022
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
националният вратар камерун претърпя ужасяващ автомобилен инцидент

Стражът на националния отбор по футбол на Камерун Андре Онана оцеля като по чудо след тежка автомобилна катастрофа, докато е пътувал за лагера на "неукротимите лъвове" в град Дуала.

25-годишният Онана се е предвижвал със своя автомобил от столицата Яунде към Дуала, когато се случва ужасяващия инцидент.

За щастие, няма данни за жертви при катастрофата, като според информациите самият Онана се намира в добро състояние и ще бъде на линия за своя тим в предстоящите двубои срещу Алжир, които ще бъдат директни сблъсъци за класиране на Световното първенство в Катар 2022.

През този сезон Андре Онана има записани едва осем записани мача за своя клубен Аякс, като причина за това е и неговата допинг забрана, която беше в сила до миналия октомври.

Дори и след нейното изтичане обаче камерунецът не получаваше много шансове за изява, но в последно време проблемите с контузени вратари в Аякс позволиха на Онана да натрупа игрова практика.

От следващия сезон пък Андре Онана ще носи екипа на италианския гранд Интер, като той вече има подписан и предварителен договор с "нерадзурите".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
САС постави под домашен арест свекъра на убитата Евгения от София
САС постави под домашен арест свекъра на убитата Евгения от София
Новият ансамбъл показа за първи път съчетанията си пред публика
Новият ансамбъл показа за първи път съчетанията си пред публика