НОВИНИ

Наско Сираков и Станимир Стоилов са уверени в ясното бъдеще на Левски

Наско Сираков - Левски
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
10:07, 24.05.2022
Чете се за: 03:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и старши треньорът на отбора Станимир Стоилов увериха феновете, че столичният клуб е напът да надгради над играта си пред този сезон.

Бившият футболист на тима Наско Сираков насърчи феновете да подадат молба за членство в кампанията "Левски на левскарите".

"Ако имах 1000 ръце, щях да прегърна всички ви. Преди 108 г. група ентусиасти създават най-великия клуб в България. Поклон пред тези хора. Те дадоха началото на една голяма любов. Стартирам кампанията "Левски на левскарите". В България винаги има различни мнения. С най-чисти помисли влезнах в това сдружение. В един момент клуба да стане собственост на левскарите, на вас. Трябва да отпаднат у вас съмненията за задкулисие, договорки и измами. Колкото повече хора влезнат в сдружението, толкова по-добре за Левски. Очаквайте по-добра година със сигурност", сподели той.

Наставникът на "сините" Станимир Стоилов вярва, че тимът е възстановил най-важния компонент - обединението и вярата в клуба.

"Мина една трудна година. Трябваше да се върне обединението и вярата в клуба. С общата помощ отбора започна да показва достойна игра, на нивото на историческия Левски. Надявам се да успеем финансово и спортно-технически, да поставим Левски там, където трябва да бъде. Можем да се представим и по-добре", твърди той.

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков благодари на феновете за финансовата подкрепа

"Честит рожден ден, левскари. Честит имен ден и на Кирил Ивков. Ти ме възпита в левскарство - най-важното, което си направил за мен. Благодаря, че фамилията Ивков ще остане със златни букви в историята на любимия ми клуб. С Аладжов и Войнов станете част от кампанията "Левски на левскарите". Важно е да разберем, че сме изключителен колос с нашата публика. Предстои ни мобилизация, празниците свършиха. Поклон на всички, които помогнаха Левски да оцелее", заяви той.

Кулминация на целия ден ще е футболната среща между отборите "Синя приказка I" - първият отбор на Станимир Стоилов, стигнал до 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА (предшественикът на Лига Европа) и групите на Шампионската лига и "Синя приказка II" – отборът спечелил Купата на България на 15 май тази година.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лаура Кьовеши с лекция по повод една година от създаването на Европрокуратурата
Лаура Кьовеши с лекция по повод една година от създаването на Европрокуратурата
Гърция плати в евро на "Газпром" доставките за април
Гърция плати в евро на "Газпром" доставките за април