НОВИНИ

Наско Сираков: Разбрахме се със Стоянович, представяме го в понеделник

bnt avatar logo
от Калоян Николов
13:58, 05.11.2020
Чете се за: 00:43 мин.
Български футбол
Снимка: www.levski.bg

Собственикът на Левски - Наско Сираков е постигнал уговорка със словенският треньор Славиша Стоянович да стане новият наставник на "сините", предаде Дарик радио.

“Разговаряхме със Стоянович и уточнихме нещата по договора с него. Има малки технически въпроси и в понеделник ще го представим пред отбора и пред медиите. Преди това в събота ще гледаме двамата заедно мача ни с Локомотив (Пловдив). От новата седмица Славиша започва работа с отбора“, заяви Сираков.

По информация на колегите от Дарик в екипа на Славиша Стоянович ще влязат Живко Миланов, Тодор Симов и след Нова година Димитър Иванков. Кондиционният треньор няма да е българин.

50-годишният словенец се завръща на „Герена“, след като пое Левски през есента на 2018 г. и напусна тима в началото на 2019 г., за да поеме националния отбор на Латвия.

Стоянович е обичан от „сините“ привърженици и ще бъде приветстван топло в столичния гранд, който изпитва сериозни финансови затруднения в последните няколко месеца.

Левски не се представя добре и в efbet лига, където записа цели шест поражения от началото на кампанията и се намира на незавидната 12-а позиция преди домакинството на Локо (Пд) в събота следобед.

Очаква се Стоянович да дебютира повторно начело на тима след паузата за националните отбори, когато съставът излиза срещу вечния съперник ЦСКА на 21 ноември.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хашим Тачи подаде оставка
Хашим Тачи подаде оставка
В Словения: Славиша Стоянович е новият треньор на Левски
В Словения: Славиша Стоянович е новият треньор на Левски