НОВИНИ

Наско Сираков: Знаем си слабостите, но не играхме това, което можем

наско сираков знаем слабостите играхме можем
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
17:51, 07.04.2024
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков говори след Вечното дерби на Националния стадион "Васил Левски", загубено от "сините" с 0:2.

След срещата Сираков заяви, че първият допуснат гол от Левски се е оказал решаващ за крайния резултат, като в същото време подчерта, че символичните домакини са били допълнително затруднение и от липсата на няколко основни състезатели.

"Ние сами се бихме, получихме нелеп първи гол и не играхме това, което можехме да играем. Отборът ни е млад, някои бяха притеснени от младите ни футболисти и не успяха да се отърсят. Но и те трябва да гледат напред, да вдигат главата и да гледат напред", коментира собственикът на "сините"

"Ние си знаем слабостите. Трима основни футболисти ни липсват и това е много за нашия отбор. Когато треньорът се обърне на пейката, вижда само един Фадига. Знаем къде сме, но с оглед на финансовото състояние на клуба, трябва да се съобразяваме", продължи той.

Бившият футболист не пропусна да сподели и своята позиция относно инцидентите на трибуните и по-конкретно размяната на сигнални ракети от страна на двете агитки.

"Според мен, за това, което стана на трибуните, държавата трябва да се намеси и да се справи. Видяхте в Гърция как се справиха", заяви Наско Сираков.

Запитан дали е притеснен за мястото на Левски в евротурнирите, мажоритарният собственик ма клуба отговори следното: "Не, не съм притеснен за евроучастието на Левски, все още не съм".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нова Зеландия затяга визовия режим заради почти рекордна миграция
Нова Зеландия затяга визовия режим заради почти рекордна миграция
Викторио Илиев се класира за четвъртфинал на европейското първенство по бокс за младежи
Викторио Илиев се класира за четвъртфинал на европейското първенство по бокс за младежи