НОВИНИ

Нестор Ел Маестро: Не сме на нивото, което подобава на ЦСКА

Борил Гочев
от Борил Гочев
21:48, 06.08.2023
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
нестор маестро сме нивото подобава цска
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не остана доволен от показаното от неговия тим при равенството 1:1 срещу Славия на стадион "Българска армия".

Роденият в Сърбия английски наставник бе категоричен, че отборът му не се намира на нивото, на което трябва да бъде, но все пак заяви, че "червените" са показали по-добра игра в сравнение с реванша срещу Сепси.

"Не се намираме на нивото, на което искаме да бъдем. Организацията на играта не е добра, физическата подготовка и интензитетът не са необходимото ниво. Представихме се по-добре в сравнение със сблъсъка със Сепси. Процесът ще отнеме време. Знам каква е ситуацията в отбора, виждам момчетата всеки ден. С времето ще докараме отбора до ситуацията, в която феновете искат да виждат. Не съм съгласен, че създадохме много ситуации. Не сме на нивото, което подобава на ЦСКА. Не изглеждаме достатъчно свежи. По-компактни сме, но не е това, което трябва. Гъвкави сме тактически. Имаме различен брой формации, които можем да използваме", започна Ел Маестро.

"Не искам да влизам в спекулации за евентуални трансфери. Доволен съм от влиянието на Лазар Туфегджич. Можеше да вкара повече голове", допълни треньорът на "червените".

40-годишният специалист, който кара своя втори период начело на ЦСКА говори и за предстоящото дерби срещу Лудогорец следващата неделя.

"Срещу Лудогорец ще трябва да променим доста неща. Имаме качествата да се сражаваме с тях, но за 6 дни ще бъде трудно. Футболът е странна игра. Ще отидем със самочувствие, че можем да ги победим и ще опитаме да го направим", завърши Нестор Ел Маестро.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Манчестър Юнайтед и Атлетик Билбао завършиха наравно в контрола в Дъблин
Манчестър Юнайтед и Атлетик Билбао завършиха наравно в контрола в Дъблин
Близки на загинали в катастрофи излязоха на национален протест
Близки на загинали в катастрофи излязоха на национален протест