НОВИНИ

Николай Костов: Победата е най-важна, не съм усетил напрежение в отношенията ми с Краев

Борил Гочев
от Борил Гочев
08:18, 15.09.2023
Чете се за: 02:25 мин.
Спорт
николай костов победата важна съм усетил напрежение отношенията краев
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Николай Костов заяви, че победата е най-важното за отбора след успеха с 2:0 у дома срещу Пирин Благоевград в отложена среща от 6-ия кръг на родната Първа лига.

Наставникът на "сините" все пак призна, че гостите от Благоевград са създали доста трудности на неговия тим особено през първата част, но след почивката ситуацията на терена се е променила.

"Във всеки мач искаме играем футбола, който тренираме. През първото полувреме обаче не ни се получи. Пирин игра много добре, направиха няколко контри и си загубихме времето. Изхабихме и доста нерви. През втората част нещата се промениха, разменяхме фланговете и се освобождаваха пространства в средата на терена. Вкарахме два красиви гола и спечелихме. Победата е най-важна за нас, особено след почивката", започна Костов.

"Чандъров и Митков разнообразиха играта в средата и станахме по-непредсказуеми за Пирин. Много рядко съжалявам за решенията ми. Те не са продиктувани само от мен. Съобразявам се с другите треньори и футболистите", допълни той.

Опитният специалист коментира още и ситуацията с капитана Андриан Краев, отричайки между двамата да е възникнало напрежение, като в същото време оправда късното му влизане в игра с доскорошните му ангажименти за националния отбор.

"Не съм усетил напрежение в отношенията ми с Краев. Не се бъркам в делата на клуба, защото там си има хора, които знаят как да преговарят с него. Може и да е малко разконцентриран, но причината да не е в игра е националният отбор. Това важи за всички, освен Кристиан Димитров", завърши Николай Костов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иво Тренчев: Първото полувреме бе по-добро за нас, но в края загубихме организация в играта
Иво Тренчев: Първото полувреме бе по-добро за нас, но в края загубихме организация в играта
Ангелов: Докладът на ДАНС ще покаже къде е заровен проблемът с липсващите лекарства
Ангелов: Докладът на ДАНС ще покаже къде е заровен проблемът с липсващите лекарства