НОВИНИ

Николай Панайотов: За пореден път губим важни точки

николай панайотов пореден път губим важни точки
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
17:36, 04.04.2024
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов не скри разочарованието си след двубоя срещу Ботев Враца, завършил 0:0 на стадион "Бистрица".

Наставникът на "червените" призна, че тимът не е изглеждал така, както на него му се е искало и това в крайна сметка е довело до загубата на важни точки.

"Със сигурност искахме да победим, за нас беше важно да победим, защото сме в негативна серия. Искахме да създадем още положения, но за съжаление не успяхме да вкараме гол и така за пореден път губим важни за нас точки", започна Панайотов.

"Не, Ботев Враца не са ни изненадали. Знаехме как ще играят и знаехме, че ще се защитават. Но нямаме отбелязан гол, така че в нас е вината. Съжалявам, защото имах надежда, че днес ще победим. Да, нямаме ги необходимите положения за гол. Искам да изглеждаме по друг начин, да насищаме тяхното поле. Но не бяхме достатъчно ефективни в тази част на терена. Губеха се положителните неща от цялата игра", добави той.

Младият специалист даде отговор и на въпроса как се отразява на футболистите фактът, че вече в 9 поредни мача са без успех през пролетта.

"Във всички има напрежение, тъй като доста мачове нямаме победа. Но това са професионални футболисти и те знаят как се излиза от такава серия - само с победа. Затова и смятах, че ще го направим. Но явно трябва да се променят някои неща, за да дойдат добрите резултати", завърши Николай Панайотов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Колко ще ни струват козунаците за Великден?
Колко ще ни струват козунаците за Великден?
Задържаха още трима съучастници за атаката в "Крокус сити хол"
Задържаха още трима съучастници за атаката в "Крокус сити хол"