Нинова: Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и забравиха за проблемите на хората

от БНТ
09:03, 05.05.2021
Чете се за: 01:32 мин.
У нас
нинова борисов новите партии захапаха изборния кодекс забравиха проблемите хората
Слушай новината

"В последните дни всичко е Изборен кодекс. Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и забравиха за проблемите на хората. Борисов говори за "джуркане" на кандидати за ЦИК, Слави му отговаря, че и при неговото управление било същото (тоест нищо ново не се прави от новите)". Това написа във Фейсбук председателят на БСП Корнелия Нинова преди началото на днешното заседание на Народното събрание.

"През това време туристическият сезон е пред провал, над 60% от хотелите няма да отворят, хиляди хора са без работа, хиляди фирми фалират, цените растат, вият се опашки и текат скандали за ваксини.

Никой не се интересува защо бюджетът е на дефицит още в началото на годината. Всеки дърпа към себе си и се чува този, който е най-креслив. А сериозните проблеми пред обществото ни са съвсем други. И те ще стоят за решаване дори и след новите избори, даже с още по-голяма сила. Има ли разумни политици, които да мислят за хората и техните реални проблеми? Ще проличи днес, когато се гласува нашето предложение за преизчисляване на пенсиите и преговори за "Спутник V", пише още Нинова.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Почитаме Свeта мъченица Ирина
Почитаме Свeта мъченица Ирина
Мая Манолова: Служебният кабинет да продължи работата на Комисията по ревизията
Мая Манолова: Служебният кабинет да продължи работата на Комисията по ревизията