НОВИНИ

Нови случаи на COVI-19 в Сити преди сблъсъка с Юнайтед за Купата на Лигата

bnt avatar logo
от Калоян Николов
14:37, 06.01.2021
Чете се за: 00:41 мин.
Европейски футбол
случаи covi сити сблъсъка юнайтед купата лигата

Манчестър Сити обяви нови три положителни проби за COVID-19 преди сблъсъка от полуфиналите за Купата на Лигата срещу градския съперник Манчестър Юнайтед.

Вратарят Скот Карсън, полузащитникът Коул Палмър и член от персонала са тествали положително, бе потвърдено в сряда. Триото се присъедини към останалите заразени в клуба, като „гражданите“ бяха без шестима поради положителни проби при успеха над Челси с 3:1 миналия уикенд.

Клубът обяви в свое изявление, че те ще бъдат под карантина в съответствие с протоколите на Лигата и британското правителство.

„Манчестър Сити потвърждава, че Скот Карсън, Коул Палмър и още един член на персонала са тествали положително за коронавирус. Те ще се подложат под карантина в съответствие с протоколите на Висшата лига и правителството на Великобритания. Всички в клуба пожелават на Скот, Коул и всички други наши колеги бързо оздравяване преди завръщането им към работа, тренировки и мачове“, се казва в клубно изявление.

Манчестър Сити се присъедини към Нюкасъл, Шефилд Юнайтед и Фулъм сред тези с бум на заразени. Висшата лига върна 40 нови случая на заразата във вторник, най-високият брой за една седмица през този сезон, след два кръга на тестване миналата седмица.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Европейската агенция по лекарствата одобри употребата на ваксината на "Модерна"
Европейската агенция по лекарствата одобри употребата на ваксината на "Модерна"
Рекорден брой участници в изваждането на Богоявленския кръст в Балчик
Рекорден брой участници в изваждането на Богоявленския кръст в Балчик