НОВИНИ

Павел Иванов и Александра Свиленова и отговорността зад техните роли в "Гунди - Легенда за любовта" (ВИДЕО)

Ден след бляскавата премиера на продукцията в "Арена София", днес в сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" отново имаше събитие, свързано с филма.

Павел Иванов, Александра Свиленова
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
21:45, 10.10.2024
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Главните герои във филма "Гунди - Легенда за любовта" Павел Иванов и Александра Свиленова споделиха пред БНТ каква е отговорността да се превъплътиш в ролята на легендарния футболист и неговата съпруга.

Ден след бляскавата премиера на продукцията в "Арена София", на която присъстваха 8 000 души, днес в сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" отново имаше събитие, свързано с филма, на което присъстваха фенове, ръководството на клуба, представителният отбор, както и екипът отговорен за продукцията.

"Ролята ми донесе това, че най вече разбрах в пълнота какво означава г-н Аспарухов за всички българи и за всички любители на спорта, а и на футбола в частност. Разбрах, че тази любов няма измерение, няма край, няма лимит и тя обединява всички нас, до ден днешен на терените и благодаря на всички, които се занимават с този спорт, за да ни радват и да прекарваме чудесни мигове както на терена, така и пред екраните", заяви Павел Иванов.

"Аз имах изключителната привилегия да се запозная с Величка Маркова - Лита и това запознанство, донесе у мен спокойствие, което продължи през целия снимачен процес, както и много емоции", сподели Александра Свиленова.

Премиерата в кината на филма "Гунди - Легенда за любовта" ще бъде на 18 октомври, петък.

Вижте целия материал във видеото!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жоел Арате пред БНТ: Имаме боксьори на високо ниво
Жоел Арате пред БНТ: Имаме боксьори на високо ниво