НОВИНИ

Павел Колев отвърна на обвиненията на Венци Стефанов относно Евро 2015

"Специален поздрав за Венци Стефанов, който, както винаги, нищо не е разбрал за Евро 2015 (нищо, че е член на Изпълкома на БФС по това време, простено му е, зает е бил да говори със съдиите по телефона вероятно)", написа бившият заместник-изпълнителен директор на БФС в социалните мрежи

павел колев отвърна обвиненията венци стефанов относно евро 2015
bnt avatar logo
от БНТ
18:39, 04.12.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Павел Колев използва профила си в социалните мрежи, за да отговори на обвиненията, отправени по негов адрес от боса на Славия Венцеслав Стефанов.

На пресконференция по-рано днес дългогодишният ръководител на "белите" даде своя коментар по темата с това дали има "черно тото" у нас, която самият Колев изведе на дневен ред преди няколко дни в едно интервю.

Стефанов призова бившия заместник-изпълнителен директор на БФС да представи доказателства за "черно тото", ако разполага с такива и освен това го обвини в нередности около организацията на европейското първенство за юноши до 17 години през 2015-а година у нас.

В публикацията си Павел Колев заяви, че президентът на Славия "нищо не е разбрал за Евро 2015 (нищо, че е член на Изпълкома на БФС по това време, простено му е, зает е бил да говори със съдиите по телефона вероятно)".

Ето и какво написа изпълнителният директор на Локомотив Пловдив:

"Специален поздрав за Венци Стефанов, който, както винаги, нищо не е разбрал за Евро 2015 (нищо, че е член на Изпълкома на БФС по това време, простено му е, зает е бил да говори със съдиите по телефона вероятно), с един цитат от „Панчатантра“ (отново за него пояснявам: най-разпространената книга в света след Библията, преведена над 200 пъти на повече от 60 езика от IV век до днес):

Духът, а не плътта старее у благородния човек. Но е обратно у злодея – подлец остава той навек"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Наръчник за правна помощ на непридружени деца бежанци ще помага на адвокати
Наръчник за правна помощ на непридружени деца бежанци ще помага на адвокати
Ивайло Мирчев: Вероятно ще получим достъп до Шенген първо по въздух
Ивайло Мирчев: Вероятно ще получим достъп до Шенген първо по въздух