НОВИНИ

Павел Върба преди мача с Будучност: Вярвам, че ще победим

bnt avatar logo
от Калоян Николов
15:03, 18.08.2020
Чете се за: 01:00 мин.
Шампионска лига
павел върба мача будучност вярвам победим

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба заяви на пресконференцията преди утрешния мач с черногорския Будучност от първия предварителен кръг на Шампионската лига, че очаква здрав и тактически мач.

Чешкият специалист заяви, че "орлите" ще играят офанзивно в търсене на голове.

"Мисля, че в последния домакински мач със Славия показахме, че сме добре. Виждам, че отборът на Будучност е доста по-атакуващ и според мен този мач ще бъде тактически. Знаейки, че всичко се решава в един мач, двата отбора ще търсят голове. Вандерсон е дълготрайно контузен. За съжаление, загубихме и Георги Терзиев. Миля, че отборът на Лудогорец има достатъчно голям кадър от футболисти, за да се справим. Тези двама футболисти обаче ще ни липсват".

"Може би знаете, че противникът няма много изиграни мачове в последно време. Наблюдавахме последните им няколко официални срещу, които са изиграли. Разбира се, вкъщи и стените помагат. Подхождаме с респект към Будучност. Очаквам здрав мач, който ще се реши в индивидуалните единоборства на терена. Вярвам в моя отбор, че ще победим и ще продължим напред."

"За наше щастие карантината на Кешерю и Жоржиньо свърши и ще можем да разчитаме на тях. Признавам си, не съм много наясно каква е ситуацията с коронавируса в Черна гора. Взели сме абсолютно всякакви мерки за нашия отбор - маски, дезинфектанти, с които да предпазим здравето на футболистите. Тук сме да свършим работа, да играем футбол и да спечелим мача".

"Играем в един мач и не можем да разчитаме на това, че ще имаме реванш. И двата отбора ще искат да спечелят, да вкарат гол и да продължат напред. Мисля, че мачът ще бъде достатъчно отворен. Факт е, че започнахме да правим промени. Ще бъда щастлив, ако възможно най-бързо новите футболисти се адаптират. Мисля, че в мача със Славия някои хора показаха, че около тях ще се гради бъдещето на Лудогорец", завърши Върба.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Българи спасяват животни след експлозията в Бейрут
Българи спасяват животни след експлозията в Бейрут
Близо 16 000 души са одобрени за безлихвени кредити
Близо 16 000 души са одобрени за безлихвени кредити