НОВИНИ

Пеп Гуардиола: Радвам се за всички, свързани с клуба

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:46, 15.04.2021
Чете се за: 00:36 мин.
Футбол
пеп гуардиола радвам всички свързани клуба

Напълно очаквано мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола беше много радостен от класирането на неговия тим за 1/2 финалите в Шампионската Лига за първи път под негово ръководство.

"Гражданите" влязоха сред последните четири в най-престижния европейски клубен турнир, след като с общ резултат 4:2 елиминираха тима на Борусия Дортмунд.

Така, едва за втори път в своята история, "небесносините" от Манчестър са само на крачка от място във финала на Шампионската Лига.

"Аз се радвам изключително за клуба, ръководството, феновете, футболистите - за всеки. Манчестър Сити се класира едва за втори път на полуфинал и няма особено богата история на този етап, но започваме да я пишем. Играхме прекрасно без първите 10 минути, когато съперникът беше по-добър. Много съм радостен, че попадаме сред четирите най-добри отбора в Европа. Ще се постараем да се представим добре", коментира Гуардиола.

За испанският специалист това ще бъде осмо участие в полуфиналната фаза на турнира, като по този показател той се изравнява със своя съперник и колега Жозе Моуриньо.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Братя Цоневи остават в Левски и през следващия сезон
Братя Цоневи остават в Левски и през следващия сезон
Новите лица в парламента
Новите лица в парламента