НОВИНИ

Пешеходец загина на АМ "Тракия", участъкът на инцидента беше затворен и в двете посоки

bnt avatar logo
от БНТ
08:50, 14.10.2020 (обновена)
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Катастрофа между лек автомобил и пешеходец затвори за близо пет часа участъка при 165-ия км на АМ "Тракия" и в двете посоки.

Сигналът е получен малко преди 6:30 ч. тази сутрин. По първоначални данни, при 165 км в посока София, разклона за село Оризово на магистралата тежко е пострадал пешеходец. Незабавно към мястото са насочени екипи на полицията и Спешна помощ, които обаче са установили смъртта на пресичащия.

64-годишният мъж е пътувал със свои близки. Автомобилът им е спрял на магистралата, а мъжът е направил опит да пресече платното, вероятно за да стигне до намиращата се отсреща бензиностанция. Блъснат е от друга кола и загива на място.

Заради инцидента беше създадена организация за обходен маршрут по път II-66 от пътен възел при Оризово и Плодовитово, по път I-8 Поповица – Пловдив до пътен възел „Пловдив – Изток“ и обратно. Екипи на "Пътна полиция" на място регулираха трафика.

Сн. БГНЕС

Заради инцидента, на магистралата се образува километрична опашка от автомобили. Ето каква е колоната до град Раковски, в посока София.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Написани са 115 акта за неносене на маски в метрото
Написани са 115 акта за неносене на маски в метрото
Доц. Мангъров: Висок е броят на заразените, а не на болните от коронавирус
Доц. Мангъров: Висок е броят на заразените, а не на болните от коронавирус