НОВИНИ

Петричев: Трябва ни луда вечер и нов герой

петричев луда вечер нов герой
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
10:23, 02.08.2021
Чете се за: 02:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира от летище "Варна" предстоящото гостуване на "орлите" на гръцкия шампион Олимпиакос в третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Ръководната фигура на българския първенец е на мнение, че отборът има силите да се пребори с класата и превъзходството на тима от Пирея.

"Идва времето на лудите мачове. За да стигнем там, където сме тръгнали, ни трябва луд мач. Предполагам всички знаете за какъв съперник става дума, жребият не беше благосклонен към нас. Дойде време за луди мачове и за герои. Да се надяваме, че тези момчета ще ни напомнят за онези луди вечери на Лудогорец, след които се класирахме за груповата фаза на Шампионската лига през 2014 г.", започна Петричев.

"Надявам се, че целият отбор този път ще бъде герой. Такива неща като онзи мач срещу Стяуа с Моци на вратата, рядко се случват в живота. Но пък през годините сме показали, че има момчета, които могат да се нагърбят с голямата отговорност за постигане на голямата цел. Виждаме характера в Лудогорец, виждаме ДНК-то в този нов Лудогорец. И аз мисля, че предстоят добрите дни. Разбира се, изобщо няма да бъде лесно да стигнем там, накъдето сме тръгнали. Затова ни трябва луда вечер", добави още той.

"Със сигурност отборът се движи в правилната посока, но все още има неща, които трябва да се коригират. Не се заблуждаваме, че сме си свършили работата. Напротив - по средата на пътя сме, продължаваме да работим, за да се получи това, което всички наши привърженици искат да виждат. Мисля, че сме в правилната посока", каза още той.

"Отстраняването на отбор като Олимпиакос трябва да е свързано с голямо геройство от наша страна, защото те ни надвишават като опит и са редовен участник в груповата фаза на Шампионската лига. Аз лично вярвам, че можем да направим голяма крачка, ако и спортният шанс е на наша страна", завърши Петричев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В София раздават вода и оросяват улиците срещу жегата
В София раздават вода и оросяват улиците срещу жегата
Александър Лазаров триумфира с титлата в Грузия
Александър Лазаров триумфира с титлата в Грузия