"Пирогов": Ренета Инджова съобщи, че е паднала, но не помни как

от БНТ , Източник: БГНЕС
15:29, 02.08.2020
Чете се за: 00:36 мин.
У нас
Д-р Владислав Шопов, който е приел Ренета Инджова
Снимка: БГНЕС

При прегледа си в Спешния център "Пирогов" Ренета Инджова е казала, че е паднала и така е наранила китката си, съобщиха на извънреден брифинг от УМБАЛСМ "Пирогов".

"Вчера бях на работа, като към 10 ч. в кабинета ми дойде Ренета Инджова. Разпитахме я какво се е случило, тя съобщи, че е паднала и е контузила лявата си ръка и крайник при падане. След това обясни, че е била блъсната от някого. Попитах изрично какво е станало, защото имаме дежурен полицай, който при такива инциденти бива уведомен задължително, но г-жа Инджова съобщи, че е паднала", съобщи д-р Владислав Шопов от болницата, който е приел за преглед бившия премиер.

"След това изпратихме Инджова за рентген. Тя самата съобщи, че не помни как е паднала. Наложи се да я насочим и към 111 кабинет. След рентгенографията се установи счупване на ръката на Инджова, насрочена е да дойде в понеделник за операция. Наместихме ръката под анестезия и се потвърди, че счупването налага оперативна намеса. Операция ще й бъде извършена в понеделник", допълни д-р Шопов.

По думите му Инджова е дошла в болницата с жена-придружител, която не е дала обяснения за инцидента.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Бунт в американски затвор, има ранени надзиратели и затворници
Бунт в американски затвор, има ранени надзиратели и затворници
Няма нови случаи на коронавирус в дом "Възраждане" - Русе
Няма нови случаи на коронавирус в дом "Възраждане" - Русе