НОВИНИ

Пламен Илиев: Надиграха ни във всичките мачове

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:22, 11.12.2020
Чете се за: 00:53 мин.
Футбол
пламен илиев надиграха всичките мачове

Вратарят на Лудогорец искрено заяви, че българския шампион не е показал в нито един мач от груповата фаза, че е заслужавал да стигне до успеха и допълни, че и в шестте мача "зелените" са били надиграни от своите противници.

"Не съм аз човекът, който да каже защо сме загубили днес. Психологически обаче смятам, че в нито един мач не показахме, че заслужавахме победата. Аз винаги съм бил реалист и мисля, че и в шестте мача имаше тотална доминация на противниковия отбор. Тази вечер срещу ЛАСК отново беше така."

Илиев, който снощи спаси дузпа в края на първата част сподели, че отборът трябва да потърси грешките си, защото предстоят много важни мачове в efbet Лига.

"След всяка една загуба е тежко да се говори. Нашата цел беше да влезем в групите и ние я изпълнихме. Оттам нататък всички се борят, в днешни дни няма слаби отбори в Европа. Трябва да премислим нещата, да видим къде сме сгрешили, защото определено не показахме добро лице в Европа тази година. Сега ни предстоят три много важни мача за първенството, които трябва да спечелим.

Ние трябва да търсим грешките в нас. Другите отбори също играят за честта на своя клуб, за пари в Европа и всеки иска да се докаже."

Накрая българският национал заяви, че очаква тежък двубой срещу Черно море през уикенда и апелира към пределна концентрация.

"Сега трябва да се концентрираме върху българското първенство и да забравим Лига Европа. Предстои ни тежък мач срещу Черно море, един добър отбор с добър треньор."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Депутатите одобриха на първо четене възможността за електронни съдебни дела
Депутатите одобриха на първо четене възможността за електронни съдебни дела
Станислав Генчев: Тази кампания не отговаря на амбициите и на възможностите на Лудогорец
Станислав Генчев: Тази кампания не отговаря на амбициите и на възможностите на Лудогорец