НОВИНИ

Почивните дни - топли и слънчеви

Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
14:22, 26.10.2024
Чете се за: 01:40 мин.
У нас
Слушай новината

До края на деня ще бъде предимно слънчево, със слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 18° и 23°, на морския бряг между 16° и 19°. След полунощ в източните райони ще започне да се образува мъгла или ниска облачност, които ще се задържат до към обяд утре. Минималните температури ще бъдат между 2° и 7°, на отделни места в низините и в отделни котловини до минус 2°.

През деня отново ще е слънчево. В Източна България ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, в София - около 20°.

По Черноморието на много места преди обяд ще има намалена видимост, но след обяд и там ще бъде слънчево със слаб югоизточен вятър.

Добри остават условията за туризъм в планините – слънчево време, ще духа слаб вятър с посока от югозапад, след обяд от северозапад. И макар че тази нощ ще преминем към зимното астрономическо време, премествайки стрелките на часовниците с един час назад, температурите и в близките дни ще останат по-високи от типичните за сезона, като през първите дни от новата седмица дори още малко ще се повишат. Ще се задържи и слънчево,
на места със сутрешни мъгли.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Смяната на членове на СИК продължава и в Добрич
Смяната на членове на СИК продължава и в Добрич
След удара на Израел - реакции на Ирак, Пакистан, Катар, Египет и Хамас
След удара на Израел - реакции на Ирак, Пакистан, Катар, Египет и Хамас