НОВИНИ

Полицията в Перник задържа 35-годишен мъж, удрял случайни минувачи

задържаха годишен шофирал дрогиран пиян
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
12:29, 06.06.2024
Чете се за: 01:45 мин.
У нас
Слушай новината

Полицията в Перник задържа 35-годишен мъж за хулиганство, съобщи регионалният говорител на Областната дирекция на МВР Венцислав Алексов.

Случаят, с продължителност около 10-15 минути, се разиграл половин час след полунощ. Тогава перничанинът спрял с автомобила си на пешеходна пътека в центъра на миньорския град. Слизайки, той безпричинно ударил с юмрук 21-годишен младеж, и отново потеглил с автомобила си. След около 20 метра мъжът отново спрял и влязъл в конфликт с друг непознат минувач.

Обиколката му продължава до района на Съдебната палата, където ритнал вратата на таксиметров автомобил и отправил закани и заплахи към водача му. Минути след това на кръстовището на улиците „Средец“ и „Отец Паисий“ мъжът отново ударил с юмрук случаен гражданин. На ул. „Стара планина“ той повредил лек автомобил след многократно блъскане в задната му част.

След подадени сигнали в полицията са предприети действия, в резултат на които 35-годишният е задържан, а автомобилът му - иззет. Мъжът е отказал да даде тестове за алкохол и наркотици, а само кръвна проба за изследване в лаборатория. Той е известен на органите на реда. Наложена му е 24-часова полицейска мярка. Уведомена е прокуратурата и към момента се извършват процесуално-следствени действия от служители на Първо районно управление. Материалите предстои да се докладват на наблюдаващ прокурор.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рекордно количество "маркови" парфюми, скрити между буркани, хванаха митничари (СНИМКИ И ВИДЕО)
Рекордно количество "маркови" парфюми, скрити между буркани, хванаха митничари (СНИМКИ И ВИДЕО)
Спортни новини 06.06.2024 г., 12:20 ч.
Спортни новини 06.06.2024 г., 12:20 ч.