НОВИНИ

Посланието на Рахийм Стърлинг и защо почете паметта на Стефи Грег?

Рахийм Стърлинг
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:17, 05.09.2021
Чете се за: 03:00 мин.
Спорт
Слушай новината

“Ще те обичам вечно, Стефи Грег“. Това е посланието, което националът на Англия по футбол Рахийм Стърлинг изпрати към света.

След като реализира гол във вратата на Унгария (4:0), звездата на Манчестър Сити свали фланелката си, за да остане по друга отдолу на екипа, на която беше написан текстът.

Стефи Грег обаче вече не е между живите. Тя почина преди броени дни, едва на 26 години.

Въпреки че емоционалният за Рахийм Стърлинг момент беше засенчен от унгарските фенове, които започнаха да го освиркват, да хвърлят чаши и ракети от трибуната, посланието достига до зрителите. Националът на „трите лъва“ получи жълт картон заради свалянето на фланелката си, но накара хората да се замислят. Коя е Стефи Грег?

Красавицата e много популярна сред геймърите, тъй като стриймваше своите изяви онлайн, давайки ценни съвети за всички. Стефи умира на 31 август в Маями, което шокира цяла Ямайка.

Г-ца Грег е популярна бизнесдама и светска личност в столицата на страната Кингстън. Рахийм Стърлинг, който също е роден в този град, и Стефи са били добри приятели. Има над 38 000 последователи в социалната мрежа Инстаграм. Тя е племенница на много популярен местен продуцент и изпълнител Rvssian, а е дъщеря на бившия пилот Гари Грег.

Месец преди да почине Стефи Грег пуска в Инстаграм снимка със своя приятел Налдо Банкс, пожелавайки му щастлив рожден ден.

Според някои медии тя умира от усложнения след заразяване с COVID-19. Информацията обаче е непотвърдена. Според местните издания Стефи Грег е имала автоимунно заболяване.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Татяна Воложанина спечели пълен комплект от медали на турнира в Бърно
Татяна Воложанина спечели пълен комплект от медали на турнира в Бърно
КАТ засилва проверките за превишена скорост и шофиране след употреба на алкохол
КАТ засилва проверките за превишена скорост и шофиране след употреба на алкохол