НОВИНИ

ПСЖ отхвърли оферта от 160 милиона на Реал за Мбапе

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:13, 25.08.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
псж отхвърли оферта 160 милиона реал мбапе
Слушай новината

От ръководството на Пари Сен Жермен са отклонили грандиозна оферта от Реал (Мадрид) на стойност 160 милиона евро за Килиан Мбапе, съобщи журналистът Фабрицио Романо.

Испанският гранд е считан за основен фаворит за подписа на 22-годишния французин, който е изразил желанието си да напусне ПСЖ.

Мбапе дори вече отхвърли три предложения на парижани да преподпише с клуба, като последното е било за 5+1 години и с увеличение на заплатата.

ПСЖ обаче изглеждат решени да задържат младата звезда, тъй като не са му дали позволение да води преговори с друг отбор към момента.

Настоящото споразумение на френския национал изтича през лятото на 2022 г. и от ръководството на парижани рискуват да загубят Мбапе за без пари, ако не го продадат през това лято.

От друга страна, Реал (Мадрид) ще се опитат да приключат сделката, колкото се може по-рано, тъй като до края на трансферния прозорец остава по-малко от една седмица.

Въпреки всички слухове около Мбапе, от началото на сезона той е играл и в трите двубоя на ПСЖ в Лига 1, като се е отчел с гол и две асистенции.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Роналдо може да премине в Манчестър Сити
Роналдо може да премине в Манчестър Сити
Ограбиха 80-годишен мъж в центъра на Бургас
Ограбиха 80-годишен мъж в центъра на Бургас