НОВИНИ

Радослав Янков предава опит на младите таланти в сноуборда

Радослав Янков
Снимка: Българска ски федерация
bnt avatar logo
от БНТ
14:18, 02.11.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Носителят на Световната купа на ФИС в паралелните дисциплини на сноуборда Радослав Янков и неговият треньор Георги Атанасов-Джоко взеха участие в съвместния подготвителен лагер с Б отбора в Каунертал (Австрия).

В последната седмица на октомври те се подготвяха заедно с младите таланти Петър Гергьовски, Кристиян Георгиев, Тарвел Замфиров и Александър Кръшняк, информират от родната федерация по ски.

По време на лагера младите таланти получиха ценни съвети от Радо и неговия треньор, което им позволи да покажат видим прогрес.

Юношеският национален отбор остава за още две седмици в Каунертал, където провеждат най-важния си лагер до момента в рамките на близо месец. Показаното от талантите в лагерната обстановка дава надежда, че много скоро ще ни покажат силни изяви и на сцената на световния сноуборд.

Радослав Янков продължава сериозната си подготовка за предстоящият си сезон, след едно отлично възстановяване от операцията направена му през пролетта.

Следващата спирка на българския ас и неговия треньор е последният им подготвителен лагер в Тарнаби, Швеция. От 11 декември започва активният състезателен сезон за екипа с първият старт за Световната купа в Банойе (Русия).

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дисциплинарната комисия отложи решението за боя на феновете на "Българска армия"
Дисциплинарната комисия отложи решението за боя на феновете на "Българска армия"
Антонио Конте е новият треньор на Тотнъм
Антонио Конте е новият треньор на Тотнъм