НОВИНИ

Ръководството на Юнайтед няма да сменя Солскяр

bnt avatar logo
от Калоян Николов
18:21, 05.11.2020
Чете се за: 00:41 мин.
Европейски футбол
ръководството юнайтед сменя солскяр

Ръководството на Манчестър Юнайтед продължава да подкрепя мениджъра на тима Оле Гунар Солскяр и няма намерение да се разделя с него, въпреки че норвежецът вече е фаворит на букмейкърите за следващия уволнен мениджър във Висшата лига.

Вчера "червените дяволи" загубиха гостуването си на Истанбул Башакшехир в Шампионската лига с 1:2 след слабо представяне в турската столица, дошло само няколко дни след поражението от Арсенал на "Олд Трафорд" във Висшата лига.

Тимът все още няма победа в четири домакински мача в първенството от началото на сезона и заема 15-то място в класирането.

Въпреки това, Солскяр все още се ползва с доверието на своите шефове и те нямат намерени да прибягват до треньорска рокада, съобщава Скай Спортс.

На пресконференцията след вчерашното поражение самият Солскяр бе запитан дали се притеснява за поста си.

"Отказвам да коментирам такива неща. Все още сме в началото на сезона и всеки има право на мнение. Човек трябва да остане силен. Аз съм нает от клуба, за да върша работата по възможно най-добрия начин според способностите си", отговори треньорът на Юнайтед.

За Солскяр предстои ново тежко предизвикателство в събота, когато Манчестър Юнайтед гостува на Евертън в мач от осмия кръг на Висшата лига.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Скандал в парламента: Депутатите започнаха работа с поименна проверка
Скандал в парламента: Депутатите започнаха работа с поименна проверка
Локомотив (Пловдив) се раздели с Анте Аралица
Локомотив (Пловдив) се раздели с Анте Аралица