НОВИНИ

Ралф Рангник: Класиране в топ 4 още е възможно

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:11, 03.04.2022
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
рангник погба изключителен играч
Слушай новината

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник остава оптимист в битката на неговия тим за място в топ 4, въпреки че вчера "червените дяволи" стигнаха само до равенство срещу състава на Лестър.

Рангник определи резултата 1:1 като справедлив и допълни, че отборът е длъжен да завърши кампанията по най-добрия начин, защото класирането в топ 4 е все още възможно.

"Ако анализираме целия мач, равенството е справедлив резултат. Опитахме се да стигнем до победата в последния четвърт час и имахме 2 - 3 положения, но същото може да се каже и за нашия съперник. Мисля, че Магуайър игра добре. Реших да го поставя отдясно, защото видях как се справя на тази позиция в националния тим на Англия. Доволен съм от представянето му. Ще се опитаме да спечелим колкото се може повече мачове до края на сезона. Класиране в топ 4 още е възможно математически. Разбира се, ситуацията се усложни след тези две загубени точки, но сме длъжни да завършим кампанията по най-добрия възможен начин", коментира германският специалист.

Временният наставник на Юнайтед сподели още, че не знае кой ще води клуба от следващия сезон.

"Не знам кой ще е следващият мениджър на Манчестър Юнайтед. Предполагам, че ръководството води разговори с потенциалните кандидати за поста, но не мога да кажа повече", завърши Ралф Рангник.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жоан Лапорта уверен, че Барселона може да спечели титлата още този сезон
Жоан Лапорта уверен, че Барселона може да спечели титлата още този сезон
Стилян Петров: Защо свободата и независимостта пораждат страх в БФС?
Стилян Петров: Защо свободата и независимостта пораждат страх в БФС?