НОВИНИ

Ралф Рангник ще изпълнява две позиции в Милан

bnt avatar logo
от Калоян Николов , Източник: БГНЕС
11:55, 07.07.2020
Чете се за: 00:34 мин.
Европейски футбол
ралф рангник изпълнява две позиции милан

Ралф Рангник ще бъде новият наставник и спортен директор на Милан, заменяйки на двата поста съответно Стефано Пиоли и легендата на клуба Паоло Малдини.

В момента 62-годишният германски специалист изпълнява ролята на спортен директор на Ред Бул Залцбург, като изкара два периода и като старши-треньор на австрийския отбор. В последните седмици се заговори усилено, че ръководството на Милан се е разбрало с Рангник да замени Пиоли начело на "росонерите", но сега става ясно, че той ще получи пълната спортно-техническа власт в клуба от следващия сезон.

Това означава, че Пиоли ще напусне "Сан Сиро" след последния мач от настоящия сезон, въпреки че успя да подобри формата на тима след назначаването си през октомври и може да донесе на клуба участие в Лига Европа през следващата кампания. Според Скай Малдини, който изкара цялата си професионална кариера в Милан и изигра над 900 мача за тима, е отклонил покана от ръководството да заеме позицията на посланик на "росонерите" и ще се раздели с миланския гранд.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Артета отстрани Гендузи от състава, Арсенал продава французина
Артета отстрани Гендузи от състава, Арсенал продава французина
Кал, боклуци и наводнени магазини в подлезите след бурята в София
Кал, боклуци и наводнени магазини в подлезите след бурята в София