НОВИНИ

Рангник: Имаме много работа за вършене

рангник имаме работа вършене
bnt avatar logo
от БНТ
09:42, 04.01.2022
Чете се за: 03:25 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че пред тима има още много работа за вършене след домакинската загуба от Уулвърхемптън във Висшата лига.

Попадение на Жоао Моутиньо в 82-ата минута донесе първи успех на "вълците" на "Олд Трафорд" от 42 години насам, като съставът на Бурно Лаже нанесе първа загуба на Рангник начело на "червените дяволи".

"Не играхме добре нито индивидуално, нито колективно. През първата част имахме големи проблеми с това да ги спрем. През втората част заиграхме с трима в защита и имахме повече контрол в продължение на 15 минути, в които можехме да отбележим. Голът, който допуснахме, имахме достатъчно играчи в наказателното поле. Центрирането бе отразено от Фил Джоунс, но попадението, което инкасирахме, бе като много други останали през сезона. Моутиньо можеше да стреля без проблеми, без напрежение. Много сме разочаровани от резултата и части от нашето представяне", заяви германецът след срещата.

Рангник имаше три победи и равенство в първите си четири мача начело във Висшата лига.

"Уулвс бяха най-добрият отбор, срещу който се изправихме. Имахме повече проблеми днес отколкото в предишните мачове. Не пресирахме изобщо. Опитахме, но не успяхме да влезем в тези ситуации. Те бяха наситени в халфовата линия и разчитаха на бековете си. Работихме само две седмици и половина, след като трябваше да затворим тренировъчния си център. Имахме резултатите. В някои моменти играехме добре, но днес трябва да признаем, че бяха по-добри от нас", сподели мениджърът на Манчестър Юнайтед.

Загубата остави Юнайтед на седмото място в класирането, на четири точки от четвъртия Арсенал и на 22 от лидера и действащ шампион Манчестър Сити. "Червените дяволи" обаче с два мача по-малко от съперниците си в топ 5, след като двубоите им с Брентфорд и Брайтън бяха отложени заради случаи на коронавирус.

"Мачът показа, че все още имаме много работа за вършене. Направихме твърде много непредизвикани грешки. Не искам да говоря за индивидуални представяния на играчи. Това е проблем на целия отбор. Няма логика. Трябва да разгледаме всеки мач индивидуално. До тук взехме 10 от 12 възможни точки. Днес допуснахме първа загуба срещу добър отбор. Те не вкарват толкова много голове, днес вкараха единствения. Днес въпросът беше кой ще вкара първия гол“, завърши Рангник.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Министър Генчовска в телефонен разговор с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен
Министър Генчовска в телефонен разговор с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен
След трагедията в Монтана: Как да се предотврати домашното насилие?
След трагедията в Монтана: Как да се предотврати домашното насилие?