НОВИНИ

Рокади в ЦСКА София

рокади цска софия
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
16:03, 14.10.2024
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

ЦСКА вече има нов Съвет на директорите. В него влиза Десислава Иванова, която е най-новото лице сред шефовете на “червените”. Тя ще изпълнява длъжността заместник-председател на Съвета на директорите. Десислава Колева-Иванова понастоящем е главен маркетинг директор на компанията Winbet.

Председател на Съвета на директорите остава Ангел Борисов. В него не са освободените Филип Филипов и Стоян Орманджиев. Другото ново име, което вече даде и първата си пресконференция е Радослав Златков, който е изпълнителен директор.

Така новият Съвет на директорите е съставен от Ангел Борисов- председател, Десислава Иванова - зам. председател и Радослав Златков - изпълнителен директор.

ЦСКА - София пък от АД става ЕАД (еднолично акционерно дружество), тъй като досегашният миноритеран акционер Христо Стоичков официално прехвърли акциите си от клуба на “Фонд спорт”. Така въпросното дружество придобива 100% от акциите на ЦСКА - София.

Клубът е създадал специална секция на клубния сайт stadium.cska.bg, в която феновете ще могат да следят в реално време реконструкцията на стадион "Българска армия".

“Създадохме специален уебсайт за стадиона. Това е един дигитален продукт, който постоянно ще се развива. Ще можете да следите почти в реално време какви са новостите около конструкцията. Стремежът ни е всичко да е прозрачно и в срок. Има секция с ключови данни за “Българска армия”. Акцентираме върху екологията, защото ключовото е локацията в Борисовата градина и не трябва и за момент да забравяме този факт”, каза новият медиен директор на клуба Никола Митев.

Новият изпълнителен директор на „армейците“ Радослав Златков заяви, че се надява ЦСКА да заиграе на новия стадион от есента на 2026 година.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Главчев: Поддържаме разширяването на ЕС, но при спазването на общите условия и процедурата
Главчев: Поддържаме разширяването на ЕС, но при спазването на общите условия и процедурата
Весела Лечева поде инициатива за възобновяване на Балканските шампионати по спортна стрелба
Весела Лечева поде инициатива за възобновяване на Балканските шампионати по спортна стрелба