НОВИНИ

Роналд Куман: Искаме Меси да остане при нас

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:41, 18.04.2021
Чете се за: 00:38 мин.
Футбол

Треньорът на Барселона Роналд Куман коментира разгромната победа на неговия тим с 4:0 срещу Атлетик Билбао успеха във финала на турнира за Купата на Краля с 4:0.

За нидерландецът това е първи трофей, от както през лятото той застана на кормилото на "каталунците", заменяйки Кике Сетиен.

Куман сподели, че неговите момчета е трябвало да проявят търпение преди да отбележат първия си гол, но след него те са показали на какво са способни.

„Създавахме положения, но трябваше да проявим търпение преди да отбележим първия си гол. Уверено владеехме топката и след 1:0 вече заиграхме още по-добре и доведохме мача до победата, действайки великолепно във всички направления."

Наставникът на Барса похвали и капитана на тима Лионел Меси за представянето му в срещата и изрази надежда, че аржентинецът ще остане на "Камп Ноу" и през следващия сезон.

"Лионел Меси в продължение на много години вече показва и доказва, че е най-добрият играч в света. Той отново е много ефективен. Трябва да се обърне внимание и на представянето на Френки Де Йонг и останалите, тъй като всички играха на изключително ниво и заслужиха този трофей. Надяваме се Меси да остане при нас"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Завръщат се участниците в 29-ата Национална антарктическа експедиция
Завръщат се участниците в 29-ата Национална антарктическа експедиция
Навални може да умре всеки момент, твърдят лекари
Навални може да умре всеки момент, твърдят лекари