НОВИНИ

Роналдо иска Луис Енрике в Юнайтед, но той отказва

Оле Гунар Солскяер Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:46, 21.11.2021
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт

Футболистът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо има предпочитания кой да бъде новият мениджър на клуба. В "Sky Sports" се появи информацията, че португалецът иска Луис Енрике да поеме клуба.

Досегашният наставник на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер бе уволнен след поражението от Уотфорт на стадион "Викъридж Роуд" с 1:4.

Към момента испанецът е наставник на националния отбор на страната си. Когато бе попитан дали проявява интерес към треньорската позиция в Манчестър, от представител на испанската телевизия "La Sexta", той попитал дали днес не е първи април и директно отрекъл слуховете. Испанските медии твърдят, че 51-годишният треньор е щастлив в позицията си на селекционер на националния отбор.

Според английските медии Зинедин Зидан е цел № 1 за Манчестър Юнайтед. Кристиано Роналдо бе негов играч, в периода му в Реал Мадрид.

20-кратните шампиони на Англия ще бъдат водени временно от помощник-треньора Майкъл Карик, който също е бивш футболист на клуба.

Следващата среща на Манчестър Юнайтед е във вторник (23 ноември). "Червените дяволи" гостуват на Виляреал в мач от груповата фаза на Шампионска лига.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Станишев: Гласувах за президент, който олицетворява желанието на българите за промяна на модела
Станишев: Гласувах за президент, който олицетворява желанието на българите за промяна на модела
Влъхова с втора поредна победа над Шифрин в Леви
Влъхова с втора поредна победа над Шифрин в Леви