НОВИНИ

Сами Кедира може да заиграе във Висшата лига

bnt avatar logo
от Димитър Русев
13:15, 19.11.2020
Чете се за: 00:57 мин.
Футбол
сами кедира заиграе висшата лига

Сами Кедира казва, че би било "чест" за него да изпълни мечтата си и да играе във Висшата лига, подготвяйки се за ново предизвикателство далеч от Ювентус.

Опитният носител на Световната купа е изпаднал в немилост от шампионите на Серия А и все още не е в полза на клуба от назначаването на бившия полузащитник Андреа Пирло.

Според докладите, Кедира, който продължава да тренира с "Ювентус", отказа да подпише споразумение за разтрогване на договора но той признава, че от клубът му казали, че те искат да се движат в друга посока.

33-годишният Кедира прекара последните пет години в Ювентус, но с договора си, който трябва да приключи следващото лято, той е отворен за продължаване на кариерата си в Англия.

"Когато бях дете, винаги съм имал голяма мечта - да бъда играч от Висшата лига", каза Кедира пред Sky Germany.

"Аз съм наистина щастлив и доволен от кариерата си досега, но едно нещо все още липсва, защото винаги съм имал тази мечта и никога не се е сбъднала... да бъда част от Висшата лига."

Кедира добави, че вярва, че Моуриньо може да доведе Тотнъм до успех този сезон, но също така говори високо за мениджъра на Евертън Карло Анчелоти, когато го попита дали иска да работи отново с Моуриньо.

"Наистина ми хареса да работя с Хосе Моуриньо, но има много треньори, с които бих искал да работя", каза той.

"Никога повече не бих казал" Не " на Хосе Моуриньо, но това не е единственият човек, с когото бих искал да работя отново.

"Има много треньори, дори във Висшата лига, които уважавам много. (Карло) Анчелоти върши страхотна работа в момента и е голяма личност. Той е един от онези треньори, които силно ме впечатлиха."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Флойд Мейуедър намеква, че е готов да се бие с ютюбера Логан Пол
Флойд Мейуедър намеква, че е готов да се бие с ютюбера Логан Пол
ЕС отпуска още 3 млн. евро спешна помощ за цивилни, засегнати от конфликта в Нагорни Карабах
ЕС отпуска още 3 млн. евро спешна помощ за цивилни, засегнати от конфликта в Нагорни Карабах