НОВИНИ

Саша Илич за поражението от Сейнт Патрикс: Допуснахме много индивидуални грешки

саша илич поражението сейнт патрикс допуснахме индивидуални грешки
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
22:22, 04.08.2022
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира поражение на своя тим от ирландския Сейнт Патрикс в първи двубой от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите.

На Националния стадион „Васил Левски“, „червените“ изцяло доминираха над своя съперник, но грешка на Асен Дончев в 88-ата минута им коства поражението в мача. Срещата-реванш е след седмица, на 11 август, от 21.45 часа в Дъблин.

Според Илич съставът му е допуснал много индивидуални грешки, а играчите на „светците“ са играли много компактно в отбранителен план.

„Стават и такива неща във футбола, има и такива мачове. Получихме гол след наша индивидуална грешка. Имахме доста индивидуални грешки. Много е трудно срещу отбор, който се брани доста добре. Все пак има още един мач, макар че отиваме там с лош резултат“, започна специалистът.

Сърбинът изрази надежда грешките, които ЦСКА допусна днес, да не ги повтори и на реванша в Ирландия. Илич в категоричен, че „армейците“ са трябва по-бързо да обработват топката.

„Имаме седмица, в която да работим. Надявам се да не допуснем грешките от днес и на мача в Ирландия. Трябваше да играем по-бързо с топката“, каза наставникът на „червените“.

Той коментира и представянето на двете нови попълнения на ЦСКА Джонатан Линдсет и Дауда Бамба, които се появиха в игра през второто полувреме на „Васил Левски“.

„Не искам сега да говоря за други неща. Интересува ме какво ще направим на реванша. Лидсет дойде онзи ден, направи една тренировка и влезе да играе. Бамба тренира от месец“, заяви Илич след поражението“, завърши Саша Илич.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:

Instagram: https://go.bnt.bg/instagram

Facebook: https://go.bnt.bg/facebook

LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin

TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Филип Кръстев изпусна дузпа, но впоследствие донесе победата на Левски над Хамрун в Малта
Филип Кръстев изпусна дузпа, но впоследствие донесе победата на Левски над Хамрун в Малта
Властите в Скопие извършват проверка в клуба "Иван Михайлов" в Битоля
Властите в Скопие извършват проверка в клуба "Иван Михайлов" в Битоля