НОВИНИ

Сдружение "Свети Влас" ще връчи годишните си награди за тв журналистика

абро противопоставя опитите политическа намеса медиите
bnt avatar logo
от БНТ
17:14, 13.05.2022
Чете се за: 01:17 мин.
У нас
Слушай новината

За 12-а поредна година Сдружение за награди за телевизионна журналистика "Свети Влас“ ще определи най- добрите телевизионни журналисти на годината.

В списъка на номинираните са известни водещи на новини и публицистични предавания Аделина Радева, Христина Христова, Мария Цънцарова, Цветанка Ризова, Марина Цекова, Лора Инджова. Групата на репортерите е предимно от журналисти, отразявали войната в Украйна , а също така и пандемията у нас. Открояват се имената на Александър Марков, Светлана Ганчева, Деси Ризова, Стоян Георгиев, Методи Георгиев, Бесте Сабри, Глория Николова, Виктория Бояджиева, Миглена Георгиева.

5-членното жури с председател професор Ивайло Знеполски ще избере измежду тях Носителя на Голямата награда за годината, както и на отличените със специални награди.

Според председателя на УС на Сдружението Иван Гарелов преди церемонията по връчването на наградите ще се състои дискусия между участниците в конкурса и гостуващите за събитието медийни експерти за ролята на българските медии в отразяването на войната в Украйна.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Малки гости в БНТ
Малки гости в БНТ
Донев и Иванов ще играят за титлата на двойки на тенис турнир в Гърция
Донев и Иванов ще играят за титлата на двойки на тенис турнир в Гърция