НОВИНИ

Сдружението "Левски на левскарите": В клуба има сериозни структурни, управленски и финансови проблеми

сдружението левски левскарите клуба сериозни структурни управленски финансови проблеми
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:28, 24.08.2022
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Членовете на сдружението "Левски на левскарите" разкриха, че ръководството на Левски ги е информирало за сериозни структурни, управленски и финансови проблеми в клуба на вчерашната "левскарска" среща в София.

"На състоялата се среща с ръководство и генерален спонсор, привържениците на Левски бяха информирани за постигнатото през последната година, както и за сериозни структурни, управленски и финансови проблеми", написаха от сдружението в социалните мрежи.

След срещата никой от "синия" клуб не даде изявление пред медиите, а Тити Папазов обяви, че е подал оставка от Надзорния съвет на клуба "под натиск".

"Очакваме тяхното решаване от ръководството и спонсора, който има и договор за управление на клуба. Заявено беше желанието ни левскарската общност да бъде информирана за тях по подходящ начин. Организираните привърженици на Левски са готови да се включат в плана за оздравяването на клуба", допълва съобщението на "Левски на левскарите" във Фейсбук.

Председателят на сдружението Димитър Костадинов даде още малко разяснения относно вчерашната срещата и липсата на информация от страна на клуба.

"Налага се да изчакаме ръководството на Клуба и неговия генерален спонсор с договор за управление да се подготвят и да поднесат необходимата информация пред синята общност. Ние се ангажирахме да не правим никакви изявления и да не влизаме в детайли, с цел да не даваме повод за зловредни спекулации. Съзнаваме, че това създава напрежение и дискомфорт у членовете на сдружението „Левски на Левскарите“, за което молим за разбиране. Интересите на ФК Левски са над всичко", написа той. "Силно се надяваме и ще настояваме, следващата седмица да има развитие", допълни Костадинов в коментар под публикацията.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:

Instagram: https://go.bnt.bg/instagram

Facebook: https://go.bnt.bg/facebook

LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin

TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кирил Петков ще съди Бойко Борисов за клевета с иск за половин милион лева
Кирил Петков ще съди Бойко Борисов за клевета с иск за половин милион лева
Диа Евтимова стартира с победа на турнир по тенис в Австрия
Диа Евтимова стартира с победа на турнир по тенис в Австрия